Ik werk steeds met kleine groepjes van maximum 6 personen.  Op deze manier is de  beleving van de workshop  intenser en brengt veel meer resultaat op voor de deelnemers dan in een grote groep.

Inschrijven voor de workshops kan via mail: ingrid@iamcoaching of  bellen/sms  op  0476/296042 

 

 

Maandelijks concept!

Pauze-café

Soms heb je gewoon een luisterend oor nodig , wil je gewoon even je ergernissen kwijt, zit je al een tijdje met een issue waar je geen raad mee weet.  Dan is het misschien wel leuk om eens nieuwe mensen te leren kennen die je nieuwe inzichten kunnen geven. Of krijg je tips en tricks om eindelijk van die alledaagse ergernissen af te geraken. Of ben jij wel diegene die een goede raad kan weg geven en zo iemand anders een stukje gelukkiger maakt. Heb je eens zin om op de pauzeknop te drukken en jezelf een beetje me-time te gunnen af en toe? Dan zijn deze ‘meet & chat’ avonden voor jou een ideaal moment. Meestal heeft elk pauze-café een thema dat op voorhand via FB en Instagram vermeld wordt. Ook hier op de website vindt je telkens alle info terug. Elke pauze-café avond zal anders zijn door de nieuwe mensen met nieuwe verhalen en tips en …..

Als life coach zal ik mijn ervaringen en kennis delen naargelang welke issues aan bod komen. Mijn bedoeling als coach is in een gezellige sfeer een fijne interactie op te bouwen tussen de aanwezige mensen om zo van elkaar te leren en nieuwe kennis en ideeën op te doen.  Vanuit de ervaring van de workshops die ik zelf gevolgd heb en organiseer, heb ik ondervonden dat de gesprekken tussen de deelnemers erg veel kunnen veranderen in iemand zijn denken en zijn leven. Nieuwe vriendschappen ontstaan en geven je andere inzichten op bepaalde gebieden in je leven.

Deze avonden zijn bedoeld voor iedereen! Er is geen enkele voorwaarde aan verbonden. Zoals altijd wordt er ook een hapje en drankje voorzien.

Dit pauze café wordt elke maand 1x  georganiseerd! De datums vindt je hier alsook op de FB pagina of instagrampagina onder de naam ‘IaMcoaching’.

DATUM  : woensdag 10/05/23
THEMA :  Moeilijke relaties (als partner, ouder, collega, vriend, enz..)

DATUM : woensdag 07/06/23
THEMA : Narcisme

UUR : 19u tot 21u
PRIJS: 25 €
PlAATS : Heilig Hartlaan 2 in Tessenderlo

inschrijven via : 0476/296042, smssen of bellen.

 

Nieuw!

Wandel-coaching

Een ‘andere’ vorm van coaching waarbij wandelen in de natuur en coaching hand in hand gaan. Tijdens de wandeling bespreken we jouw problematiek en zoeken we samen naar de gepaste doelen en oplossingen.

Waarom wandelen? 
Wandelen in de natuur geeft rust in je hoofd, verheldering in je geest, verlaagt je stress-peil, geeft je meer energie en verbetert je nachtrust. Door de aanmaak van serotonine(hormoon)  tijdens de wandeling ervaar je bovendien een geluksgevoel. 

Gemiddelde duur van een wandeling is 1,5u en heeft dezelfde prijs van een coaching-sessie in de praktijk.

Je kan deze boeken via het contactformulier of bellen/sms naar 
0476/296042.

 

HOE OMGAAN MET NEGATIEVE GEDACHTEN?

Onze mindset bepaalt elke dag opnieuw hoe wij ons voelen, gedragen, functioneren. ACT is een gedragstherapie die er vanuit gaat dat we onze gedachten apart kunnen zien van onze persoonlijkheid. ACT helpt om op een flexibele manier om te gaan met de obstakels die we tegenkomen.

Door middel van acceptatie, defusie en mindfulness leer je  technieken die je dagelijks kan toepassen bij gevoelens van angst, stress, negatieve gedachten, enz… Ook zijn deze technieken handig voor het vergroten van je algemeen welzijn. 

Tijdens deze workshop leer je hoe je zelf je gedachten beter kan observeren, herbekijken en anders benaderen. Nadien voel je je lichter, sterker en rustiger.  

Deze workshop doe ik samen met Joke Ermgodts van iNperfect. Zij is al jaren werkzaam op het gebied van zelfontplooiing, mediteren en gewoon in het helpen van mensen om tot de beste versie van zichzelf te komen.

Dit is een workshop waar je enkel bij wint en niks verliest!

Datum : in overleg

 

 

Bescherm jezelf tegen narcisme!

Een online zelfhulpprogramma voor het slachtoffer van narcistisch gedrag.

Wat is narcisme?  Hoe weet je of je te maken hebt met narcisme? Wat betekent het voor jou als je in relatie bent met een narcist? Hoe kan je er mee omgaan? Welke gevolgen heeft het voor jou als slachtoffer/prooi ?

Al deze aspecten komen afwisselend aan bod door middel van luisteren, herkennen, opschrijven en meditatie. Op een simpele maar duidelijke  manier leer je de belangrijkste elementen van narcisme  herkennen. Je krijgt technieken, oefeningen en meditaties aangeboden om er sterker en krachtiger uit te geraken.

De bedoeling van dit online programma is het begrijpen van narcistisch gedrag in een partner-relatie, in ouder-kind relatie, bij collega’s, in een vriendschap enz. Na het begrijpen, volgt dan de heropbouw van je eigen ‘ik’ : wie ben jij zonder de narcist? Terug krachtig voelen in jezelf is ons doel hierbij.

Deze workshop heb ik  samen met Joke Ermgodts van iNperfect uitgewerkt en opgenomen.  Zij is al jaren werkzaam op het gebied van zelfontplooiing, mediteren en gewoon in het helpen van mensen om tot de beste versie van zichzelf te komen.

Dit zelfhulpprogramma blijft van jou na aankoop, dwz. je kan het ten allen tijde opnieuw gebruiken, de oefeningen en technieken nagaan, de meditaties opnieuw doorlopen enz. Zo kan jij op je eigen tempo de stappen van het programma doorlopen op tijdstippen die voor jou het beste uitkomen.

Werkwijze : Na betaling sturen wij je de link door, die klik je aan en je kan starten.

Heb je interesse? Bel of sms naar 0476/296042 voor meer uitleg.

Prijs: 99 €
Heb je na het volgen van dit programma nog vragen? Aarzel niet om contact op te nemen via mail of sms. Dit is in de prijs inbegrepen.

 

DUIK IN DE KERN VAN JE ANGST

Angst verlamt en kan ons belemmeren in ons dagelijks bestaan. Dikwijls weten we niet hoe deze te overwinnen of aan te pakken uit angst! om er mee om te gaan.

In deze sessies die we bewust in heel kleine groepjes beleven, gaan we op zoek in welk deel van ons lichaam deze angst zich genesteld heeft. Via meditatie gaan we dit plekje bezoeken en kijken wat dit met ons doet.

Met de hulp van vragen  brengt Joke je tot de kern van je angst. Je krijgt inzichten en de mogelijkheid deze liefdevol los te laten.

Deze sessies gaan door in groepjes van max 3 personen en worden regelmatig opnieuw georganiseerd.

plaats : Heilig Hartlaan 2 in Tessenderlo
prijs : 40 €
datums :
woensdag 28 juni  2023 van 19u tot 20.30u

 

 

 

EEN DUB-AFSPRAAK

Samenwerken betekent mekaar aanvullen en brainstormen op nieuwe mogelijkheden. Wij voegen onze skills samen om jullie iets nieuws aan te bieden.

Vanaf nu kan je een dub-afspraak maken :
1x een coachinggesprek bij Ingrid( Iamcoaching)
1x een craniosacraal massage bij Joke( Inperfect)

Waarom bieden wij dit aan?
Deze 2 vormen van therapie ondersteunen mekaar volledig. Werken aan het lichamelijke gedeelte ondersteunt de mentale veranderingen en nieuwe inzichten die je krijgt via het coachinggesprek. 
Met zachte aanrakingen en subtiele bewegingen bevordert de therapeut het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Dit gaat soms gepaard met een fysieke of emotionele ontlading wat daarna ontspanning als resultaat heeft. 
Cranio sacraal therapie geeft je de kans om diepe opgeslagen emoties los te laten op een veilige en warme manier.
Het is een win-win deal voor jou!

Normale prijs voor de 2 behandelingen: 110€
Bij het maken van dub-afspraak: 89€