Narcisme

Narcisme is een persoonlijkheidsstoornis. Mensen met deze stoornis houden weinig rekening met anderen. Ze kunnen zich niet zo goed in een ander inleven en gebruiken andere mensen vooral voor hun eigen doelen. Ze hebben een grote behoefte aan bewondering en reageren doorgaans met woede op elke vorm van kritiek of afwijzing.

Kenmerken van narcistisch gedrag:
verslaafd zijn aan aandacht, extreem jaloers zijn, gebrek aan empathie, liegen, egocentrisch zijn, en manipuleren. Narcisme kan overal opduiken : in je relatie, in je werksituatie, in je vriendenkring enz.

Als slachtoffer van narcisme voel je je leeg en uitgeput, onzeker, verward en blijf je altijd met veel vragen achter. Alsof jouw denken onherkenbaar is, en je jezelf kwijt bent.

Via specifieke opleidingen kan ik je inzichten geven over het gedrag van de narcist naar jou toe. Op deze manier leer je de narcist op een andere manier te benaderen waarbij jij ook dicht bij jezelf blijft.

-Werk je liever van thuis uit ipv een afspraak te maken?
-Wil je technieken en meditaties verkrijgen die je telkens opnieuw           kan gebruiken?
-Wil je terug die vrolijke ‘zelf’ worden, die voor het narcistische               gedrag bestond?

Het online zelfhulpprogramma voor slachtoffers van narcistisch gedrag. 

Wat is narcisme?  Hoe weet je of je te maken hebt met narcisme? Wat betekent het voor jou als je in relatie bent met een narcist? Hoe kan je er mee omgaan? Welke gevolgen heeft het voor jou als slachtoffer/prooi ?

Al deze aspecten komen afwisselend aan bod door middel van luisteren, herkennen, opschrijven en meditatie. Op een simpele maar duidelijke  manier leer je de belangrijkste elementen van narcisme  herkennen. Je krijgt technieken, oefeningen en meditaties aangeboden om er sterker en krachtiger uit te geraken.

De bedoeling van dit online programma is het begrijpen van narcistisch gedrag in een partner-relatie, in ouder-kind relatie, bij collega’s, in een vriendschap enz. Na het begrijpen, volgt dan de heropbouw van je eigen ‘ik’ : wie ben jij zonder de narcist? Terug krachtig voelen in jezelf is ons doel hierbij.

Deze workshop doe ik samen met Joke Ermgodts van iNperfect. Zij is al jaren werkzaam op het gebied van zelfontplooiing, mediteren en gewoon in het helpen van mensen om tot de beste versie van zichzelf te komen.

Dit zelfhulpprogramma blijft van jou na aankoop, dwz. je kan het ten allen tijde opnieuw gebruiken, de oefeningen en technieken nagaan, de meditaties opnieuw doorlopen enz. Zo kan jij op je eigen tempo de stappen van het programma doorlopen op tijdstippen die voor jou het beste uitkomen.

Werkwijze : Na betaling sturen wij je de link door, die klik je aan en je kan starten.

Heb je interesse? Bel of sms naar 0476/296042 voor meer uitleg.

Prijs: 99 € 
Heb je na het volgen van dit programma nog vragen? 
Aarzel niet om contact op te nemen via mail of sms. 
Dit is in de prijs inbegrepen.

 

You never really loved me.
You simply loved the way I loved you.