EFT & matrix re-imprinting

EFT staat voor Emotional Freedom Techniques.

Het is een vorm van energie-healing, ook wel genoemd :” acupunctuur zonder naalden” . EFT maakt gebruik van energiebanen om in het mentale, emotionele en fysieke verandering te brengen. Psychologische trauma’s en belemmeringen voor een normaal gezond en gelukkig leven worden geëlimineerd.

De grondslag van EFT  komt hierop neer :  de oorzaak van alle negatieve emoties is een verstoring van de energie in ons lichaam.

Werkwijze : door middel van tikjes op verschillende punten rond het hoofd, gezicht en bovenlichaam,  in combinatie met affirmaties gerelateerd aan het probleem,  worden bepaalde emoties of problemen verminderd of geëlimineerd.

Voordelen :

– het werkt snel en goed

– het is makkelijk aan te leren en pijnloos

– het biedt veel mogelijkheden

 

MATRIX RE-IMPRINTING komt voort uit EFT.  Het verschil hierbij is dat het geheugen getransformeerd wordt. Door middel van deze techniek kan je zeggen en doen wat je wenste dat je had gezegd en gedaan op het moment dat het fout liep.

Op deze manier transformeer je het beeld dat je hebt van je geheugen.  Het veranderen van de “foto’s” zorgt ervoor dat je zowel fysiek als emotioneel geneest, en stelt je in staat om meer positieve ervaringen naar je toe te trekken.

 

INNER PEACE BEGINS THE MOMENT YOU CHOOSE NOT TO ALLOW ANOTHER PERSON OR EVENT TO CONTROL YOUR EMOTIONS.